WOODLY

Har du ligesom os børn og en legende tilgang til boligindretning? Ikke noget imod at skilte med din kreativitet? Og samtidig kærlighed til naturen og miljøet? Så er Woodly lige stedet for dig! Med de flotte og praktiske figurer fra WERKHAUS, kan du nemlig både lege orden og oprydning ind i dine børns verden og skabe flotte, kreative løsninger på din opbevaring overalt i hjemmet. Endvidere pynter WERKHAUS-figurerne også på skrivebordet på jobbet!

Alle forældre med børn ved, hvor stor en udfordring det er, at lære ungerne at rydde op og holde orden. Samtidig er vi også mange, der savner mere farvestrålende og kreative opbevaringsløsninger, der passer ind i en mere legende boligindretning. Eller som ønsker at skilte med vores kreativitet over for kollegaer på jobbet på en underfundig og smart måde.

De flotte figurer fra WERKHAUS er løsningen på alle tre udfordringer i et og samme produkt. For alle figurerne tilbyder forskellige former for opbevaring af enten legetøj og andre småting, skriveredskaber, Pixibøger eller tøj, handsker og huer.

Kreativitet, påhitsomhed og storytelling

Det gør de med en kreativitet, påhitsomhed og mulighed for storytelling, det er svært at finde magen til. For hver enkelt figur har sin helt egen personlighed. Knytter du en god historie til figuren, kan du pludselig gøre oprydning til en del af legen. Samtidig får børnene nogle praktiske opbevaringsløsninger, der kan leges med, hvis der er brug for et vildt dyr.

De kan stå på kontoret og lyse op og tiltrække sig sjove og kærlige kommentarer fra kollegaer.

Der er altid plads til en WERKHAUS-figur

De flotte WERKHAUS-figurer behøver ikke at leve hengemt på børneværelset. For der er altid plads til en af de flotte figurer i din boligindretning. De kan bruges til alt, f.eks.

- At opbevare strikketøjet eller andet håndarbejde dekorativt ved siden af din yndlingsplads,

- Gemme strømforsyning, mus og andet udstyr væk, når du ikke bruger din hjemmearbejdsplads

- Holde styr på alle de ting, det er praktiske at have ved hånden, når den lille skal skiftes

- Fungere som dispenser, der kan gemme grimme emballager væk på f.eks. papirlommetørklæder

Mulighederne er mange og det er kun din fantasi, som sætter grænsen.

Miljøvenlige opbevaringsløsninger som kan samles uden værktøj

En af de virkelig smarte detaljer ved de forskellige WERKHAUS-figurer er, at de samles helt uden brug af værktøj. Det særlige WERKHAUS Strecksystem© gør det let og hurtigt at samle de forskellige opbevaringsløsninger – og nemt at adskille og bortskaffe dem, den dag de ikke skal bruges mere.

Alle WERKHAUS-produkter er nemlig produceret af FSC-certificeret træ, der er dyrket og forarbejdet under bæredygtige forhold. Firmaet udviser også stor, social ansvarlighed ved at arbejde målrettet imod en CO2-neutral produktion, ligesom 12 % af firmaets 170 ansatte har forskellige psykiske og fysiske handicap.

Skabt af vores passion

Woodly kom til verden på grund af en ferietur til Frankrig med vores dengang et-årige datter Caroline. På vejen hjem overnattede vi i Hannover, hvor vi besøgte WERKHAUS’ butik i byen. Her blev min bedre halvdel Merete med det samme solgt til de flotte, miljørigtige og utroligt kreative opbevaringsløsninger udformede som vilde dyr.

Tanken kunne slet ikke slippe os - vi skulle have skønne WERKHAUS-produkter ud til glæde og gavn for resten af Danmark. Og da Merete har mange års erfaring fra detailhandel og jeg har en baggrund inden for it, var det jo nærliggende at starte en webshop, der kunne sælge hele WERKHAUS’ zoologiske have.

Vi elsker glade kunder!

Så derfor har du nu mulighed for at købe de mange skønne WERKHAUS-figurer her fra Woodly. Vi ånder og lever for den gode kundeoplevelse og den gode kundeservice. For vi elsker glade kunder! Derfor strækker vi os gerne lidt længere og går også gerne et par ekstra meter, for at give dig den perfekte kundeoplevelse.

Det skal være en leg at handle hos os – hele vejen fra du kommer ind på vores side, og til du har sat dine nye, flotte WERKHAUS-figurer op derhjemme.

Derfor er vi også hurtige til at sende din bestilling. For når først du har forelsket dig i de flotte, kreative opbevaringsløsninger, kan du næsten ikke vente, til de kommer hjem til dig. Derfor tilstræber vi, at der ikke går mere end én, højst to hverdage fra du har bestilt, til du har dine varer. Samtidig giver vi dig 14 dages fuld returret fra modtagelsen og køber du for mere end 500 kroner, betaler vi forsendelsen.

Så velkommen til Woodly og den fantastiske verden af WERKHAUS-opbevaringsløsninger.